Pages

klik sini sekali

Tuesday, November 23, 2010

Alhamdullillah.....akhirnya aku lulus.

Pagi ni bukak je internet terus masuk website mii.
Alhamdullillah dapat B. hehehe. Kira ok la(bagi
buah nangka di luar pagar). Masa nak periksa
dulu duk tanya kawan² ada yang sampai kali
ketiga baru lulus, ada pulak yang tiga kali pun
tak lulus. Terus tak nak ambik dah. Tapi my sis
(& anaknya) kata senang jer nak lulus. Tak
kisah dapat gred apa asalkan lulus. C pun masih
lulus. Aku pun target nak lulus jer. Kalau tak lulus
nak ambik lagi kena bayar lagi, masa lagi.
Terima kasih pada semua yang memberi dorongan
dan membantu. Lepas ni tak tau lagi nak plan apa.
Relex dulu la. Tahun depan baru mula. Banyak lagi
nak settle sebelum abis tahun ni. hehehe...
Tahniah untuk diriku sendiri....

4 comments:

Ati Masrif said...

belajar dari dalam online ke?

tahniah yer dari kak ati

misza said...

eh tak lah. permit & result je tenguk online.
terima kasih.

Matika Love 131020 said...

tahniah2,,,,,,,,,,,

misza said...

tq³...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...