Pages

klik sini sekali

Wednesday, November 17, 2010

DAPAT tag AWARD lagi...

Kali ni Finie pulak tag...
Pastu izzanis lak tag...
Jadikan satu je la yer, sbb jawapan pun sama.
Ni la award dia(tengok bawah erk)...

Cantik gak award yang Finie & izzanis dapat ni.
Kita pun sebagai rakan blogger tumpang la sekaki.
Kalau tumpang dua kaki nanti ter over pulak.
Tapi kena jawab soalan ke ni...layan jer la...
bukan susah sangat nak jawab cuma 
nak menjawab dengan ayat kreatif je yang tak reti.


                   1) berikan 1 nick name untuk saya.
          nick name banyak tapi kena pilih satu jer.
               saya pilih yang paling mudah 'mis'
  omputih selalu sebut untuk panggilan orang belum kawin.
kawan saya pulak suka tulis miss, miz sambil senyum-
                                          senyum.


                 2) ucapan untuk pemberi award ini...
              terima kasih sangat-sangat untuk Finie.
tak dapat nak balas pemberian ni. kalau dekat boleh share
               daging korban yang dapat tadi. heheh..



3) berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
                siapa pulak la nak letak ni yer.
                                       Maher Zain
                                            Afgan
                                             Yuna
                                      Fauziah Latif
                                        Era Fazira
                                          Mirwana


           Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower

                                        Cuna

                                        Feez
                                    Firdaus

                              gomokpendek

                              gadiskampung

                        Cikgu Cat

                          Azhar

                       zamdayz
                teratakimpianibu

                         MHZ

Pada yang dah kena tag ni terpulang la nak amik ke tak yer...
       Harap sudi-sudikan la. nanti kecik ati saya..heheh...
                  Sebenarnya tak da paksaan pun.

3 comments:

azhar said...

alamak kena tag lah pulak..hheheh.... adoi bole x kalau x mau buat menatang nie....sy dah bnyak kali kena tag mmg x penah buat..hehe

misza said...

boleh saje. x pe tak buat pun...^_^

eezance said...

salam.. terima kasih.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...