Pages

klik sini sekali

Tuesday, December 21, 2010

AWARD BLOGGER CEMERLANG

create your own banner at mybannermaker.com!
Amboi!!! tajuk.
Macam perasan la tu.Memang pun. Nak wat camne kan.
Orang dah nak bagi ambik je la dengan rasa malu² kucing.
'malu tapi mau' pun ye juga.cemerlang ke? belum lagi.
AKAN DATANG KOT.
Award ni dari tak lain dan tak bukan Loqman Hakim.
Dia bagi kat semua follower blog dia. tak de pilih². Bagi
yang belum ambik gi la ambik yer. Yang belum follow boleh
la follow pastu amik award. heheh..

Kalau yang Rajin sikit bolehlah jawab 3 soalan ni k!(copypaste lg
1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?
2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp) 3)Tujuan utama anda berblog?

Bab yang ni tak berapa rajin tapi jawab gak la.
1)Blog Catatan Loqman Hakim ni............
    nak tau gi la singgah sendiri.
    Dah singgah. ok best kan. sebab dia ni creatif gak.
2)Blog saya camni la. Nak bagi orang singgah saya
   kena rajin gi blog orang. Kalau tak orang tak tau & tak
   nampak nanti. hehehe...
3) Sebab nak berkawan ramai² secara maya, nak meluahkan
   perasaan(yg boleh share jer), nak join GA & nak kutip award
   banyak². hehe..

2 comments:

:Cikgu Akim: said...

ok..rajin2 la kita ziarah menziarahi..cewah..hehhehehe

misza said...

betul la tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...