Pages

klik sini sekali

Tuesday, December 21, 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN"



Time tak de idea ni join segmen je la kan.
Daripada tak de entry jadi la ada. Segmen ni
dari blog Loqman Hakim . Sesapa nak join sila
la yer. Terbuka untuk semua.

Cara nak join macam biasa la ye(saya copy jer):
1)Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"
2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry
anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~
3)Jawab 7 soalan berikut:
-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..

ceritakan sedikit
-Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..

belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan

impian anda dalam dunia blog?
4)Tagged 4 orang rakan blogger anda

(jangan lupa ingatkan dorang!)..
5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh
6)Tarikh tutp sampai sticky post ni lesap~hehehhe
ok, mula sekarang.

1) sedang buat ni.
2) bereh....
3)- status perempuan dah berkahwin.
    -berasal dari Perak, sekarang menetap dan
    bekerja di Cheras. Kerja kuli jer(x merasa nak
    jadi bos).
   - mula berblog hujung september 2010(baru ke lama?).

    blog biasa² je. Kalau ada yang menarik atau rasa nak
    kongsi saya tulis atau copy la.
   -dunia blog ni menarik. kawan² walaupun hanya kenal
    secara maya tapi kita boleh berkongsi dan bertanya
    apa saja. boleh meluahkan pendapat.
   -nasihat pada yang baru nak buat blog, buat la(heheh).
    kalau pandai dan rajin boleh buat duit. daripada on9
    sesaja klik² jadi duit. hehehe...
   -blog saya tak ada apa yang unik. sedang dalam proses
    nak ringan & kemaskan lagi. camne nak bagi ramai yang
    suka singgah...
   -akan terus berblog selagi senang nak on9. kalau susah
    @ intenet slow fed up la. semoga impian menjadi
     kenyataan. impian adalah rahsia. bila dah jadi kenyataan
     baru akan diberitahu kelak.
4) tak tau nak sapa. buat masa sekarang saya tag semua
    yang baca entry ni...sape yang berminat sudi² kan la...
Selamat berkenalan yer....

3 comments:

:Cikgu Akim: said...

yup..setuju sangt dengan kak misza...
dunia blog ni menarik. kawan² walaupun hanya kenal
secara maya tapi kita boleh berkongsi dan bertanya
apa saja. boleh meluahkan pendapat.

dari situ la saya terfikir nk wat segmen ni...semoga kak misza trus kuat meniti khiudpn yg mkin mncabar ni~

slm perkenalan~

sarah-najwan said...

jom berkenalan jugak..hheeee

misza said...

jom kita kenal² dengan lebih dekat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...