Pages

klik sini sekali

Wednesday, January 5, 2011

Maafkan saya...

Salam.....
Sebagai manusia kita tak sempurna dan dapat puaskan
hati semua orang. Walaupun seseorang tu kita anggap 
peramah(di alam maya) kita masih tak boleh nak anggap 
dia sebagai kawan baik. Mungkin ada yang tak kisah kalau 
kita sering menyapa, tapi mungkin ada yang kisah. Ada 
sesetengah blogger memang saling mengenali bukan 
setakat didalam blog. Jadi memang dah kenal baik. Jadi 
kalau dapat tag dari yang memang kenal je dia akan buat. 
Kalau dari orang yang baru 'hai hai' ni dia tak layan. Lebih² 
lagi kalau yang tag dia blogger baru. 
Bagi saya kalau orang tag, insyaAllah saya akan buat. 
Cuma lambat @ cepat je la. Tanda penghargaan pada 
orang tu. Siapa la saya kan.Kalau tak tag pun dia pelawa 
kat shtmx pun saya akan join. Kalau saya tag, tapi depa 
tak layan pun saya tak kisah. Semua tu sekadar suka². 
Tak rugi apa pun. Tak nak la besar² kan.Sebab memang 
ramai juga blogger yang memang tak berminat nak join apa² 
GA @ segmen.  Semua ada minat dan hak masing² kan. 
Masing² ada cara tersendiri nak up trafik.
Minta maaf pada blogger yang pernah saya tag dan dia tak 
suka. Saya tak berkecil hati pun kalau depa tak buat. Cukup 
la sekadar kemaafan saya diterima. sedih ni. sob.. sob.. sob....


p/s entry ni hanya untuk meminta maaf. 
jauh sekali untuk menyalahkan sesiapa. 

9 comments:

diana said...

uih..
mesti buat??
rajin nye..
kalau saya tak la..
berminat dan menarik baru saya buat.
tak kira la kalau yang tag tu kawan baru kenal atau dah lama kenal..
kalau kontest2 yang letak banner kat side bar lagi la saya tak minat la join..syarat nye melecehkan..!.

misza said...

kalau ada masa buat la.
buat entry jer. kalau letak
banner kat side bar tak la.
kadang ada masa tapi takde idea
nak buat entry.

nub said...

baru penah join 2-3 segmen..adtas dasar support membe..
ikot aki mang x minat sgt bnda2 ni..sbab tang nak tag org tu rasa besalah sgt2 oo...takot kesian kat depa..pastu bukan bley tag semua kan...
huhu

Melur Jelita said...

Rileks la mis jelita...tak yah minta maaf..tak ada hal la..sapa nak marah lantak la..tag megetag ni kan ibarat jemputan kenduri kahwin. Kita tukang jemput je, depa nak terima tak terima terpulang. Orang yang kena tag tu pun tak yah la marah - marah. Bila orang tag, maknanya orang ingat kat kita.Tak nak buat sudah. Abis cerita. Hidup ini terlalu singkat untuk bersengketa. Mis jelita tag akak pun akak tak terbuat lagi..he he brok down sokmo

one2paii said...

uiit nape nie..ala gua pun kadang2 x wat gak..tpi kalo x wat ,takut gak orang yang tag kita tuh terasa hati..sebab gua xberapa nak minat masuk segmen2 camtuh..gerenti xmenang,yang masuknya lak berpuloh2 ghibu..huhu

azhar said...

saya pon tak minat gak kena tag kak...bukan sombong yer..hehe

padin said...

ahah, mungkin tak berkesempatan untuk menjawab semua tag tu agaknye, hee.. (saranan positif) keh3.. jgn sedih2 ea?

Belalang Hijau said...

x perlu mintak maap...
ada sesetengah blogger mmg x buat tag sebab mmg konsep blog dia x buat benda2 mcm tu cth tubelawak. cuma kadang2 yg tag tu x tau yang org yg dia tag tu x buat benda2 tag nih...

satu lagi mungkin dia akan buat jugak cuma cepat atau lambat ja. atau terlupa terus mcm selalu jadi kat belalang...kuikuikui

misza said...

terima kasih pada semua yang komen. tak kisah pun kalau orang tak buat. tag pun sekadar suka². saya pun jarang tag orang. biasa saya akan tag 'sesiapa yang berminat je.'kalau tertag individu pun takde paksaan. macam melurjelita kata. macam jemput kenduri. tapi kita wakil jer. wakil suka rela. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...