Pages

klik sini sekali

Tuesday, February 15, 2011

HeAdeR

As Salam...
Pada 8/2/11 dapat la menempekkan header baru. Ada
seorang yang baik hati tolong buatkan. Sebenarnya dah
lama dia nak buat (sebab disuruh) tapi atas sebab
teknikal jadi tertunda.Nak berkenalan dengan pembuat
header ni sila klik sini.
Dia ni baru je buat blog, sebab dengki tenguk orang lain
ada. Dia nak bisness. Jual ape aje yang boleh. Yang
latest dalam kepala dia nak jual header la. Yang sebelum
tu banyak dah. Macam-macam dia jual kat fb. Sesapa
yang nak kawin n perlu khidmat photographer pun boleh
cari dia. Untuk header sekarang ada ofer. Order satu dia
bagi dua free. 1+2=3.
Kalau ade yang berminat boleh la emel kat dia. Nak add
kat fb pun ok.Dia ni baik tau. Sebagai tanda terima kasih
tolong buatkan header dia telah membelanja makan nasi
arab. hehe...

Kehidupan & Masa Hadapan
ni la header pertama(mana tau nanti tukar lagi)...

antara header yang lain.
nak tepek kala mcm tak match dgn background.

p/s ada sikit kesilapan pada url                                                         

11 comments:

zul permatang badak said...

...salam Misza

saya pun nak TEMPEK header baru....tapi tak ada masa......pandai buat?......Nak bertemakan apa?....

misza said...

zul permatang badak, w'salam....
saya tak pandai. kawan saya pandai. blh cntct dia kat fb. blogger lain pun ramai yang pandai.

diana said...

cantik..
dia ambik harga berapa??

misza said...

diana, rm10 utk 3 header.

sal said...

cantik...

diana said...

ok la harga tu..
sebab dapat tiga..kan??
bosan satu boleh pakai yang lain lak..
kan??

misza said...

sal, tima kasih.

diana, betul la tu. promosi sebab baru nak mula.

sop said...

nice header

fara feroza said...

best ni... asyik wat header sndiri..tp disebabkan takde seni..buruk je ropanya..haha

nub said...

ceq ada 1 jaa header..adeh teringin nak tukaq p tadak idea. haha

misza said...

sop, designer yang buat.

fara feroza, saya pun tak pandai n xde seni, sbb tu mintak tolong org.

nub, nnt bila idea dtg le buat. akk memang x reti photoshop.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...