Pages

klik sini sekali

Friday, April 29, 2011

Cara nak hilangkan marah

Asslamualaikum...
Blog ni dah lama tak de entry baru, lebih menyibuk dari
sibuk. Penat yang tak terhingga dan kesuntukan masa.
Kadang-kadang bila dah penat rasa cepat je nak marah.
Kali ni nak bagi cara yer....
Pernah tak rasa marah pada seseorang. Camne nak
hilangkan rasa marah tu. Nak harap dia datang mintak
maaf kirim salam la. Dah berhari-hari pun marah tak
hilang. Dah mandi, solat perasaan marah tu tetap ada.

Nak tau caranya, mudah jer. Ambil gambar dia(kalau
tak de copy je dari fb) pastu print banyak-banyak. Pastu
koyak-koyakkan gambar tu seolah-seolah kita sedang
belasah dia. keh³...

Kalau nak lagi sadis gantung gambar dia kat dinding,
pastu tikam kat muka banyak kali. Macam kita main
'baling dart'. Bayangkan dia berkerut kesakitan. heh³...

p/s sape yang takde kerja boleh cuba. ^_^

14 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

pijak2 gambo dia... mcam dlm citer P.Ramlee tueee

storyfromme said...

huhuhu...psycho gile.Nabi cakap kalau marah sambil berdiri kita kena duduk,kalau kena duduk kita kena baring.mula-mula klaka gak dengar tapi memang mujarab.

sal said...

amboi..camtu sekali gamaknya..
marahnya sekejab je tuh..istigfar bnyk2 insyaAllah hilang..

misza said...

BSB, ingat gaduh masa kecik² dulu.

misza said...

storyfromme, main² jer tu. hehehe

misza said...

sal, saja jer. tak marah sape pun.

Melur Jelita said...

Amboiii sakan nooo....macam ganas giler! ha ha ha

Jelitawans jangan dok caya la, kak Mis jelita ni baik orangnya.....pijak semut pun tak mati, apa lagi nak pijak gajah.....hahaha

bersama kak Es said...

bako bako HA HA HA

misza said...

Melur Jelita, pijak gajah??? ngeri. terbayang dipijak gajah.

misza said...

Kak Es. ^_^

Adinda Amy Sensei said...

salam sis....terima kasih sudi singgah blog saya ya...salam sahabat dari saya...

selamat malam..

Princess Nur said...

hehe..lawak arr

~nsar~ said...

hahaha.. dasat la kak... saya pun nak try buat la...

Golden Rose said...

sha pun join gak....kita sama2 memeriahkan lagi segmen jeng jeng jeng ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...