Pages

klik sini sekali

Tuesday, November 9, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

http://www.benashaari.com/2010/11/suai-kenal-blogger-berminat.html
Sebenarnya dah lama saya duk ushar benda ni. Dari fb sampai ke blog.Tapi tak berkeyakinan nak join. maklum la blogger baru. Banyak yang tak tau dari yang tau. Takut tersalah buat ke. Dah buat pulak saya peram kat draft. Nak tunggu tempuh matang. hehehe...
BEN ASHAARI

Terima kasih Ben Ashaari sebab buat entry sebegini....
Selamat datang dan terima kasih juga kepada kengkawan yang mengunjungi blog saya ni.  Saya memang baru dalam dunia blogger ni. Dulu saya suka terjah blog orang & baca² saja. Sebab saya memang tak tau apa nak isi kalau ada blog sendiri. Tapi betul juga macam kata Ben. Satu perkataan pun dah cukup, nanti lama² tambah lagi. hehehe...
Saya pun nak berkenalan dengan blogger seMalaysia. Eh boleh ker. Cuba dulu. belum cuba belum tau...dah cuba baru tau...

10 comments:

faizs said...

sama la saya pun camtu.. suke bace blog2 org.. sume blog pun saye bace.. haha.. seronok je bace.. then tergerak nak buat blog.. huuu.. skali da buat trus melekat.. gahaha.. best dapat kenal blogger2 lain.. pepun, epy blogging ya.. =)

Mohd Hakimi Zulkifly said...

All the best misza..Cool fm sentiasa menyokong misza..Lebih Karat Daripada Biasa..

::Miss Pikon:: said...

salam kenal. keep blogging. ;)

ezzyra said...

trjah dr BA...folo u...slm knal

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

alieff said...

sudah follow sini...
salam kenal dari alieff! :)

entry baru:
Aku cepat bosan?

Puteri Iqa Izyan said...

wewitt..salam singgah dari saya :)

miya said...

singgah dr blog BA.. dah follow jgk. slm kenal yah..

entri best sy:
pontianak harum sundal malam
hukum orang Islam memelihara anjing

misza said...

faizs->sama la tu.malu gak lepak kat blog org lama². sampai bwk kropok.bwk bantal tido baring.tu yang buat sendiri.hehehe...

mhz->tima kasih banyak.all d best 2u2.

miss pikon->salam kenal juga 4u.

ezzyra->tima kasih. follow u juga.

mimiey->salam kenal.keep in touch.

alieff->salam. rs dah follow gak.nnt cek balik.

puteri iqa izan->salam kenal. sggh menyinggah yer.

miya-> tima kasih. menyeberang lcs.

eezance said...

salam kenal.. :)

nice blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...