Pages

klik sini sekali

Thursday, December 30, 2010

Entry untuk misSblurRy.

Salam...
Berkawan secara maya ni memang best la. 
Tak kira kawan lama @ baru. Blogwalking 
satu petang tu singgah la kat satu blog ni. 
Tuan tanah dia online pulak tu. Ada pulak widget 
yang memang dah lama teringin nak letak kat blog
Mula tu macam malu gak nak tanya. Nampak 
sangat la buta it nya. Malu tapi mau nirupanya dia 
ni peramah(macam blogger lain gak). Dengan 
senyuman yang manis ehehe...(dia gelak dlm ym)) 
dia pun tunjuk la dari a sampai  la z. Siap rewind 
lagi.Sampaikan icon dia pun tercacat. Terkejut 
agaknya tuan tanah dia mengajar 'buah nangka di 
luar pagar'. Tapi akhirnya semua ok. Dia ni student, 
ingat nak belanja makan kedai mamak, tapi dia tak 
mau. hehehe... Bukan nak upah(jgn salah sangka), 
saja nak kenal lebih dekat. Keikhlasan menolong 
mana boleh dinilai dengan teh tarik @ mi goreng 
mamak kan. Tapi kalau jumpa tak kan nak suruh dia 
belanja, kan dia tak abis belajar lagi.Nak tau sapa 
yang baik hati tu sila klik. Boleh buat menantu.... 
Terima kasih misSblurRy. Sayang diaaaa.....
Terima kasih juga pada blogger lain yang banyak 
memberi info secara langsung @ melalui entry.

5 comments:

azhar said...

widget apatu yg susah sgt..takpe2 nanti sy terjah dia..hehe

nub said...

contoh yg bagus ni.

=)

misza said...

azhar, talipon umah. bukan susah cuma tak tau. hik.hik.

misza said...

nub, memang bagus. belajar online kalau kena pukul pun tak sakit.hehe...

misSbLurRy said...

hehheeh terharu nya...
ny the way thanx ya buat entri nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...