Pages

klik sini sekali

Wednesday, January 12, 2011

Blog Review Versi Nakal(giliran dah sampai)

Salam...
Hari ni sampai la giliran blog Kehidupan & Masa Hadapan
untuk di review oleh Mr Nakal. Tak tau la lepas ni blog akan
jadi nakal ke tak. Harap-harap kalau nakal je tak pe. Tapi
tak buas kan. hehehe.Nak tau apa kata dia meh kita klik sini.

Saja nak letak lagi header ni. hehehe...


p/s yang ni entry penyertaan dulu.

7 comments:

nub said...

boleh miontak tlg blogger lain...depa suma rajin2,kreatif2 wat header ni..


lau ceq mang penyegan..haha..wat budus2 jaa kat blog tu,,

misza said...

bab header ni memang lemah.
kalau sekolah ada subjek ni gerenti fail. nak tunggu jadi mtm baru leh mintak tolong. hik²

! Encik Nakal ! said...

NUB pandai wat header~~

misza said...

kita tunggu nub bukak kelas. hehe

KELI OH KELI said...

bila nk buka kelas gtaw saya ya... :)

one2paii said...

pewit..tahniah2,ado dapat adiah ke x?hehe

misza said...

KELI OH KELI, kalau ada nnt gitaw.hehe.

one2paii, xde hadiahnya.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...