Pages

klik sini sekali

Tuesday, March 1, 2011

Penat tapi berbaloi

~Majlis Perkahwinan Raihatul Syahmy & Kamarul Nizam~ [HQ]

Majlis hanya ada makan-makan dan berkenalan sesama
saudara-mara.Yang selebihnya masak-masak dan membasuh
periuk belanga, sebab tak guna khidmat catering. Selain
nak jimat kos boleh la tunjuk bakat memasak.

6 comments:

diana said...

tu dia..
lauk2 dia merah menawan..
hahaha

misSbLurRy said...

kahwin guna gotong royong br meriah suasana nyer

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, BSB dah lama tak jumpa org buat kenduri guna gotong royong skg nie...

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

misza said...

diana. merah sos je. tapi tak pedas.

misSbLurRy. meriah tapi penat la.

misza said...

BSB. kat kampung masih ada. nak bezakan senang jer. kalau guna pinggan&cawan pakai buang gotong royong la tu. sebab dah tak de orang nak basuh.

BLADE EDGE. Waalikumus salam. dah sggh ur blog.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...