Pages

klik sini sekali

Monday, October 31, 2011

ASST laris di pasaran

***********
sebanyak bintang yang bertaburan dilangit 
Novel pertama karya Melur Jelita
Terbitan karyaseni. tebal seyyh 1056 m/s.

Assalamualaikum...
Kepada peminat novel, jangan ketinggalan untuk memiliki 
novel terlaris abad ini. hehehe..
Belum setengah bulan dipasaran dengarnya di sesetengah tempat 
dah kehabisan stock. Ramai yang kecewa nak memiliki novel ni. 
InsyaAllah kalau sambutan menggalakkan pasti ada 
cetakan ke2, ke3 dan seterusnya. memang tak rugi memiliki novel ni. 
Walaupun bukan novel Islamik(diakui sendiri oleh penulis) 
tapi banyak pengajaran yang terselit didalamnya.
Bagi yang telah membacanya pasti tau keistimewaan ASST.
Novel best, nak kenal penulis tak???heh.heh...
Penulisnya seorang perempuan, peramah, 
baik hati dll yang amat positif di mata saya(mata orang lain tak tau la).
Mengenalinya sebelum ada ASST lagi ,tak begitu rapat 
(tapi terasa begitu dekat) di sebabkan sikapnya.
Kalau nak berkenal mesra dengannya sila berkunjung ke 


p/s buat kak Melur Jelita, tahniah diucapkan. saya tetap menunggu novel akak yang seterusnya. pesanan ni bukan paksaan, sekadar harapan jer.(boleh diabaikan, ikut mood akak ler.hi3) 
gbr ni amik sapa punya ntah(x ingat)

6 comments:

Mrs.Yie said...

terkejut tgok dedikasi kat dalam tu ekeke..terkejut jugak tgok lirik lagu kat bab last dlm novel ni..

sal said...

klu membaca novel tu sampai leka yee..
selagi tak habis tu..selagi tu nak duduk habiskan..
selamat membaca..tentu bnyk mesej yg hendak disampaikan.

Mrs.Yie said...

yg penting nama saya termasuk sekali dlm dedikasi....kikikiki

intan morsalin said...

brape rege novel ni?

misza said...

tq, pada yang sggh. dah agak lama tak update blog.

Mrs Yie, tahniah. nama masuk dalam dedikasi ASST. boleh jadi pembakar semangat terus menulis.karya Mrs Yie pun dah banyak kat penulisan2u.

Sal, memang gitu kalau baca novel. selak page belakang tak puas pulak.

intan morsalin, dah beli ke. harga kat kedai rm35. lebih mudah order dengan karyaseni. ada less rm3. cepat dapat. kat kedai kdg takde stock.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...