Pages

klik sini sekali

Friday, January 7, 2011

Kehidupan & Masa Hadapan(Blog Review by Riwayat Hariku)

Salam...
Penyertaan pertama untuk blog review telah pun selesai. Terima kasih pada
en sop sekeluarga. Maksudnya keseluruhan team la.

Rumusan blog Kehidupan & Masa Hadapan adalah seperti berikut:

  • Blog yang menarik dan pemilihan warna yang sesuai
  • Menggunakan rumusan dan olahan artikel ayat sendiri
  • Load blog yang cepat
  • Blog yang ringkas
Cadangan penambahbaikkan
  • Memasukkan gambar dalam setiap entry untuk menjadikan lebih menarik
  • Memasang relate post untuk promosi entry lain
  • Memilih header yang lebih sesuai dengan template
  • Promosi blog kepada rakan-rakan
Nak tau apa lagi kata beliau sila klik sini.

InsyaAllah cadangan penambahbaikan akan mula dilaksanakan mengikut rancangan blog 2011. hehe. Pelan² la kan. Banyak benda yang tak tau & perlu belajar.
p/s ni entry penyertaan  dan ni pulak untuk menyertai dulu.

6 comments:

one2paii said...

xpe..pelan2 kayuh..lama2 sampai jugak..umpama meratah gunung yang tinggi terbina juga hotel mewah..sekian dari gua

misza said...

terima kasih. semangat macam ni la yang diperlukan.

one2paii said...

kasih anda diterima..sekian..haha

azhar said...

ok lepas ni kasi cantik2 skit blog...huhu

misza said...

Belum cantik ke ni?
Nak make up tebal² nanti berat pulak. hik.hik.

azhar said...

warna tu kasi ceria skit...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...